Uppdrag i restaurang Magnolias storkök!

Uppdrag i restaurang Magnolias storkök!

VVS Kraft har fått utförandeentreprenaden av rör och kökskyla när Stiftelsen Stora Sköndal gör en om- och tillbyggnad av restaurang Magnolias storkök. Storköket är på ca 1.250 kvm. Byggnaden som Restaurang Magnolia ligger i är kulturklassad Blå och delar verksamhet med en förskola samt avdelningar för vård- och omsorg.

Idag tillagar Restaurang Magnolia ca 1000 portioner per dag. Efter ombyggnation och tillbyggnaden av själva restaurangen beräknas andelen portioner öka till ca 4000 per dag. Tillbyggnaden som blir restaurangens
matsal är tänkt att servera middagar för allmänheten.

För VVS Kraft räkning startar det riktiga uppdraget efter sommaren. Under sommaren ska en fettavskiljare installeras tillsammans med olika mindre uppdrag.

VVS Kraft är bra och lösningsorienterade. De ser till ett projekts bästa i helhet. Vi hade ett gott samarbete med dem under det stora projektet i Löwenströmska sjukhuset och det positiva samarbetet fortsätter nu här.

Säger Stefan Lakus, inköpare/projektingenjör på Ebab.

Stora Sköndal Framtidsutveckling planerar att fram till 2035, utveckla området vid Drevviken tillen helt ny stadsdel. Programförslaget som är på samråd fram till den 6 november föreslås rymmatotalt cirka 4400 bostäder och 1500 arbetsplatser.