Uppdatering av Bilia i Segeltorp!

Uppdatering av Bilia i Segeltorp!

VVS Kraft har fått i uppdrag av byggentreprenören Zengun AB att hjälpa till med uppdateringen av Bilia`s lokaler i Segeltorp, Huddinge.

Uppdraget startade med att VVS Kraft i samarbete med rörkonstruktören Savtec fick uppdraget att genomföra en förstudie för att kunna upprätta bygghandlingar

Därefter fick VVS Kraft också uppdraget att genomföra gransknings- och bygghandlingar samt att utföra rörentreprenaden.

Vi har fått möjligheten att vara med från början och arbeta nära slutkunden med att ta fram handlingar och budget. Därför är det extra roligt att vi nu också fick möjligheten att delta i produktionen. Zengun har vi jobbat tillsammans med i andra projekt. Det är en beställare som är mycket professionell och som står med båda fötterna på jorden. Jag tror att vårt sätt att tänka på VVS Kraft passar deras företag.

Säger Roger Juhlén, projektledare på VVS Kraft

Hela projektet med Bilia genomförs i fem etapper. Just nu pågår projektering och produktion parallellt. Etapp ett är i gång och sommaren 2019 beräknas projektet stå klart.

Produktionen genomförs med Bilia`s verksamhet i full drift, vilket innebär inte bara noggrann planering utan också montörer med hög känsla för service.

Vi har ett bra samarbete med VVS Kraft. De är engagerade och ofta först på bollen. Vi har kommit igång bra med den första etappen

Säger Erika Wiberg, projektchef på Zengun.

I samma område deltog VVS Kraft tidigare med byggnationen av ”Ford Store” tillsammans med Erlandssons bygg och Windefalk Ventilation & Energi.