Installationen åt Octapharma är klar till 99%

Installationen åt Octapharma är klar till 99%

De senaste två åren har VVS-kraft genomfört olika projekt för Octapharma. Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Företaget, som grundades 1983,  har idag ca 7.000 anställda i 45 länder.

Det senaste uppdraget innebar att dra nya rörinstallationer till Octapharmas nya fyllningslinje för LVP, Large Volym Products. Uppdraget startade i december 2016 och är nu klart till 99%.

Två olika installationsuppdrag har nu avlöst varandra för Octapharmas räkning. Tidigare har VVS Kraft hjälpt till att förbereda in- och omkopplingar för utbyggnaden av en ny fyllningslinje.

Ett annat uppdrag innebar att dra rörinstallationer till och från byggnaden där fyllningslinjen byggs. Samtliga VVS Krafts medarbetare som varit involverade i projektet har genomgått en GMP-utbildning i Octapharmas regi.

-Det har varit problemfria installationer. Vi jobbar i säkerhetsklassade miljöer och ser till att leva upp till de kraven. Vår beställare har varit professionell och förberedd på alla sätt och vis, säger Magnus Salin, projektledare på VVS Kraft

Beställare: Octapharma.

Projektledning: Ebab.